Vil du bo en natt på et null-stjerners hotell?

Nå har du sjansen - men du må være rask.

Ingen andre stjerner enn deg ... og den du deler natten med.    Foto: Null Stern Hotel

(Odd Roar Lange):  Overnatting under åpen himmel eller hotellopphold - hva er best? Vel, nå trenger du ikke velge - for nå kan du oppleve begge deler, samtidig.
Kunstprosjektet Null Stern Hotel i Appenzellerland i Sveits kan gjøre drømmen din virkelig.

Null Stern Hotel is an invention by the Swiss concept artists Frank and Patrik Riklin from the Atelier für Sonderaufgaben in St. Gallen, Switzerland. Daniel Charbonnier, co-founder of Minds in Motion, SA, an international hospitality advisory and services firm, also based in Switzerland, has partnered with Frank and Patrik Riklin to transform this concept into a worldwide business opportunity.

Hotellet har ingen vegger og ikke noe tak. Du kan med andre ord ligge i de sveitsiske alper og nyte en fenomenal stjernehimmel. 
Her kan du lese mer om Null Stern Hotel, som legger ut «rommet» til leie via en budrunde på ebay. Prisen har havnet på rundt 10 000 kroner per natt.
Hotellet åpnet første gang i fjor og ble raskt svært populært. Kunstprosjektet til brødrene Frank and Patrik Riklin sammen Daniel Charbonnie skulle egentlig vare bare ett år, men over 20 turistdestinasjoner prøvde å få hotellet til sitt sted i 2017. Og Appenzellerland vant. Og nå er suiten plassert på toppen av Göbsi (1200 moh)
Men planen er altså at denne sesongen blir den siste.

Video-Bericht von Keystone auf www.blick.ch, 30.06.2016, Copyright KEYSTONE/Ennio Leanza http://www.blick.ch/news/schweiz/im-safiental-gebrueder-riklin-eroeffnen-open-air-hotel-id5212155.html Das Null Stern-Hotelkonzept, das 2008 bis 2010 weltweit für Furore sorgte, wird nun im Bündnerland im Safiental fortgesetzt - als neue Version. Vom Bunker geht's aufs Land: Ohne Immobilie, ohne Wände und ohne Dach.

Jeg har ikke testet hotellet ennå - men jeg gjør det gjerne. Og dersom noe lignende blir lansert i Norge, så kommer jeg til å bli veldig glad. Dette er en super idé i en tid der så mye handler om luksus og hotell- og restaurantstjerner.