Enkelt knep redder nattesøvnen på hotell

Du kommer aldri til å angre på å ta med deg dette

IKKE ALLE: Det er slett ikke alle hotell som lar deg dempe belysningen på badet. Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Et hotellopphold er noe mange gleder seg veldig til. Det er en avveksling fra hverdagen og kan gi både fine opplevelser og en liten smak av «luksus». Å sove godt gjennom natta på hotellet er en selvfølge for noen, men slett ikke for alle.

Opp om natta

Og er du som meg, så er du en av de mange hundre tusen nordmenn som må opp om natta for å gå på toalettet. Og det er her det også oppstår et lite «problem». Belysningen på hotellbadene er som rene flomlysene å regne. Hotellbad med lysdimmer eller nattlys tilhører sjeldenheten.

Det enkle trikset

Det er derfor du skal pakke med deg en liten ting som gjør hotelloppholdet mye bedre.
Kjøp med deg en liten nattlampe av det enkle slaget. Aller helst en batteridrevet lampe med led-pærer. Denne kan du legge på badet før du går til sengs. Så slipper du «flomlyset» og risikoen for å våkne til 2 x 60 watt som gjør det nesten umulig å sovne igjen.
Dessuten vil et flomopplyst bad gjerne vekke reisefølge ditt.

Om The Travel Inspector:

Thetravelinspector.no har ingen betalte artikler eller lenker. Opplever du uønskede eller falske annonser på thetravelinspector.no? Send meg gjerne en beskjed og legg ved lenken til annonsen, slik at den kan fjernes fra nettsiden.

Om Odd Roar Lange:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene mine på instagram her.
Har du en kommentar eller et tips, så kan du sende det her.