Kåring: Hvor er Norges styggeste hotell?

216CBBC7-18E4-4E6B-8A36-CF1CAF5ED2BF.jpg
216CBBC7-18E4-4E6B-8A36-CF1CAF5ED2BF.jpg
Er dette finalist i kåringen Norges styggeste hotell? Kviknes Hotel i balestrand har en svært vakker front, mens dette tilbygget er av de aller minst pene hotellbyggene - mener jeg. Foto: Odd Roar Lange

Norge har mange fine hotell. Men noen er også mindre pene. Hvor er det styggeste?

Er det virkelig mulig

Jeg har besøkt og bodd på veldig mange norske hotell. Noen ganger blir jeg imponert over skjønnhet, flott arkitektur og hvor vakkert det er plassert i terrenget, byen eller bygda. Andre ganger må jeg klype meg i armen: er det virkelig mulig å bygge noe så lite pent hotell? Det kan enten være fordi hele bygget er det jeg må karakterisere som stygt. Andre ganger fordi det er en kombinasjon av stilarter som er fvirker ullstendig ugjennomtenkt. Flere er så hjelpesløse i sin utforming og arkitektur at det hadde vært en fordel om de ble jevnet med jornda. Turister som kommer på besøk må få sjokk når de ser hvor de skal bo.

Kåring

Selvfølgelig er smak individuelt. Derfor trenger jeg lesernes hjelp til å velge ut ti finalekandidater til Norges styggeste hotell. De ti finalistene går til en avstemingsrunde.

Vinneren kan kalle seg Norges styggeste hotell. Og tre forslagsstillere - deriblant minst èn av dem som foreslo vinnerhotellet får reisepremier fra Toppen Av Norge.

Send ditt forslag i kommentarfeltet under - eller på epost til orl@toppenavnorge.no

Du velger selv om du vil ha ditt navn offentliggjort som forslagsstiller. Send gjerne med et bilde, men det er ikke nødvendig dersom du ikke har.