Når drømmene går i oppfyllelse

Y24A7448.jpg

Møre og Romsdal er ikke noe restaurantfylke å snakke om. Det er lett å holde oversikten over de gode spisestedene. Og desto mer å glede seg over når det kommer et nytt. Olav Kåre Jørgensen og Stian Røsand. Foto: Odd Roar Lange

Dersom åpningskvelden på Smia fiskerestaurant i Kristiansund er representativ for hva som skal serveres i måneder og år som kommer, da er det grunn til å glede seg. Både for kristiansunderne og gjester som kommer på besøk.

https://www.youtube.com/watch?v=vAhmXz-W7_s&feature=youtu.be

 

Stian Røsand og Olav Kåre Jørgensen har i en årrekke sørget for at besøkene på Håholmen havstuer ved Atlanterhavsvegen har vært en god opplevelse. Nå har de forlatt Håholmen og startet sitt eget sted, Smia fiskerestaurant. Her er det norsk kvalitetsmat som skal serveres - til lunsj og middag. Lokalene er nyoppusset, stemningsfulle og fulle av sjel. Hadde stedet ligget i Oslo, Bergen eller Trondheim ville det blitt kø ved dørene.

Fra re-åpningen av Smia fiskerestaurant i Kristiansund. Foto: Odd Roar Lange

Fra re-åpningen av Smia fiskerestaurant i Kristiansund. Foto: Odd Roar Lange

Fra re-åpningen av Smia fiskerestaurant i Kristiansund. Foto: Odd Roar Lange

Fra re-åpningen av Smia fiskerestaurant i Kristiansund. Foto: Odd Roar Lange

Fra re-åpningen av Smia fiskerestaurant i Kristiansund. Foto: Odd Roar Lange

Fra re-åpningen av Smia fiskerestaurant i Kristiansund. Foto: Odd Roar Lange

Nå ligger det i en liten by på nordvestlandet. Men med muligheter til å tiltrekke seg gjester fra en stor region. Hotellene i byen bør bruke Smia som lokkemat - bokstavelig talt.

For dette var veldig bra. Med en variert og spennende meny, og et vertskap som legger stolthet og hardt arbeide i hver rett.

Fra re-åpningen av Smia fiskerestaurant i Kristiansund. Foto: Odd Roar Lange

Fra re-åpningen av Smia fiskerestaurant i Kristiansund. Foto: Odd Roar Lange

Y24A7478 Y24A7466 Y24A7464 Y24A7462

Fra re-åpningen av Smia fiskerestaurant i Kristiansund. Foto: Odd Roar Lange