Gastronomi i fjæra på Bornholm
DET POPULÆRE Badehotellet får nye sjefer på kjøkkenet
Melsted Badehotel vil tilbake til toppen av Bornholms gastronomi. Og det skal de to erfarne kokkene Daniel Kruse og Troels Madsen, kjent fra både Det Røde Pakhus, Molen og tidligere Christianshøjkroe sørge for
toppen av matopplevelser
De to har overtatt ansvaret for Restaurant Melsted Badehotel som er et av Bornholms mest kjente og populære badehoteller.
-Med dette samarbeidet tør vi love at matopplevelsen på Melsted Badehotel vil nå nye høyder, og vi ser frem til en spennende ny sesong, hvor vi i fellesskap kan sikre våre gjester en totalopplevelse i særklasse her på Bornholms beste beliggenhet, sier hotellsjef Ajaja Kofoed-Nørgaard til Thetravelinspector.
Rett fra havet
Hotellet ligger helt ved strandkanten i den lille tettstedet Melsted noen få hundre meter fra den mer kjente byen Gudhjem.
Kjøkkenet vil fortsatt være basert på de klassiske nordisk-franske tradisjonene med mye sjøfersk fisk og skalldyr.
Til lunsj skal gjestene kunne nyte det Bornholm-inspirerte kjøkkenet med danske smørbrød og et utvalg retter basert på det lokale «kjøkkenet».
-Om kvelden vil du kunne velge à la carte eller velge en av menyene - signaturmenyen eller sesongmenyen - som endres daglig og er basert på sesongens lokale råvarer og daglig tilførsel av det beste fra resten av land. Frokostbuffeen vil variere med frisk frukt, bær, lokale spesialiteter, hjemmelaget bakverk og små varme retter, forteller Ajaja Kofoed-Nørgaard.
Sommerkveld ved sjøen
Melsted badehotell fikk nye eiere og driver i fjor, etter å ha gjennomgått en enorm renovering og oppgradering. Noe som ble godt mottatt av gjester, også mange norske.
Se flere bilder og les mer om hotellet her.
-I tillegg til den daglige lunsj- og kveldsserveringen, vil vi gjerne holde spesielle arrangementer som sjømatmiddager på terrassen, St. Hans-grillkveld, champagnebrunsj, kakebord, langbordsmiddager og dessertkvelder i sesongen.
-Vi skal ikke minst lansere Melsted Badehotel sin signaturopplevelse, hvor matopplevelsen skal reflektere det beste av det kjøkkenet med Troels og Daniel i spissen kan få til, lover hotellinnehaver Eline Halborg-Bentsen
-Vi forventer også å kunne blåse liv i de vakre omgivelsene på strandhotellet utenom sesongen med for eksempel kokkemøter, julearrangementer, ville kvelder og mye mer.
Med dette samarbeidet håper vi at velvære i vannkanten får en helt ny betydning.
Les mer om ferieopplevelser på Bornholm her.
Om The Travel Inspector:
Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar er også fast bidragsyter med reisereportasjer og nyttige reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.