Alt du trenger på Gotland er lommepengene (og tre venner)

Den svenske ferieøya frister med gratis

Alle foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Har du et trangt feriebusjet for sommeren? Eller har du alltid drømt om å være hedersgjest når du er på ferie? Nå kan du få drømmen oppfylt. I alle fall hvis du er litt kreativ og har litt ekstra flaks. Reise- og næringslivet på Gotland i Sverige har nemlig gått sammen om en konkurranse som gir den heldige en all Inclusive-ferie for fire personer i sommer. Og bare for å ha nevnt det med en gang. Gotlamnd er en av de fineste øyene jeg har besøkt.

Natur og kultur

Gotland, Sveriges største øy, ligger i Østersjøen og er et levende kultur- og natursamfunn som tiltrekker seg besøkende fra hele verden, med sin rike historie og unike og varierte natur. Om sommeren kan du nyte øyas hvite strender, besøke Fårö-kystens spektakulære rauker (steinformasjoner), oppleve de historiske severdighetene og det rike kulturlivet, samt nyte det gastronomiske miljøet.

Økt oppmerksomhet

Region Gotland har sammen med besøksnæringen på Gotland opprettet konkurransen for å få mer fokus på den vakre øya som et sted å både besøke og bo, og for å vise frem bredden av bærekraftige opplevelser som er tilgjengelige.. Alt fra en middag hjemme hos en kjendis til et spennende tårnspill fra middelalderen.
Turen starter fra enten Oskarshamn, Nynäshamn eller Stockholm.

Vinneren får mulighet til å bestille overnatting på et av Gotlands hoteller eller ferielandsbyer rundt om på øya.

Region Gotland stiller ,ed gratis kollektivtransport under oppholdet for vinneren og reisefølget, fordi de vil fokusere på en bærekraftig og smart måte å reise på.
Når det gjelder matopplevelser, finnes det noe for enhver smak, med restauranter som står klare til å ta imot vinnerne og gi dem en smakebit av Gotlands brede utvalg av spisesteder.

Fakta om konkurransen

  • Konkurransen pågår fra 26. april til 24. mai.

  • Vinneren kåres 31. mai og offentliggjøres 1. juni.

  • Vinneren for muligheten til å ta med seg tre venner (4 personer til sammen) og alle får gratis tilgang til tilbudene fra de deltakende selskapene i hele juli måned.

  • Alle over 18 år er velkomne til å delta.

  • Vinneren får fire spesialdesignede Gold Pass-armbånd som vil gi reisefølget en unik opplevelse av Gotland i sommer.

  • Alt du trenger å gjøre er å spille inn en kort videosnutt på 15 sekunder som forteller oss hvorfor akkurat du fortjener å vinne og hvorfor du ønsker å besøke Gotland.

Lenke til konkurransesiden: Gotland Gold Pass
For mer inspirasjon. Dette kan du gjøre på Gotland

Om The Travel Inspector:

Thetravelinspector.no har ingen betalte artikler eller lenker. Opplever du uønskede eller falske annonser på thetravelinspector.no? Send meg gjerne en beskjed og legg ved lenken til annonsen, slik at den kan fjernes fra nettsiden.

Om Odd Roar Lange:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene på instagram her.
Har du en kommentar eller et tips, så kan du sende det her.