THE TRAVEL INSPECTOR

View Original

Nå kan du følge The Travel Inspector på Snapchat

Få de eksklusive tipsene og rådene før alle andre

(ODD ROAR LANGE): Har du utforsket meldingstjenesten Snapchat? Ønsker du mer kvalitetsinnhold, gode tips og reiseråd på en enkel måte? da bør du føge godt med nå. Legg til The Travel Inspector på din Snapchatkonto.
Så vil du få en eksklusivt innhold direkte til din Snapchat. Du vil enkelt også kunne sende dine tips og tilbakemeldinger uten å måtte gå veien via sms eller epost.

Slik gjør du det

Holde telefonens kamera over snapchatkoden på det gule bildet. Så er det bare å følge den enkle anvisningen videre. Vi sees på Snapchat.
For ordens skyld. Du kan selvsagt fortsatt lese reportasjer på Thetravelinspector.no og se bilder på Instagram

See this content in the original post

Om The Travel Inspector:

Thetravelinspector.no har ingen betalte artikler eller lenker. Opplever du uønskede eller falske annonser på thetravelinspector.no? Send meg gjerne en beskjed og legg ved lenken til annonsen, slik at den kan fjernes fra nettsiden.

Om Odd Roar Lange:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene mine på instagram her.
Har du en kommentar eller et tips, så kan du sende det her.