THE TRAVEL INSPECTOR

View Original

Se lista: Disse vil bli ny leder av norsk reiseliv

53 søkere vil ha den nye lederjobben

See this content in the original post

Jakten på hvem som skal bli den nye lederen for Innovasjon Norges reiselivsavdeling er i full gang. Og nå er søkerlista klar.
Innovasjon Norge flyttet reiselivsavdelingen til Bodø. En avgjørelse som var kontroversiell og førte til at en rekke ansatte – også i ledelsen - valgte å hoppe av «Innovasjon Norge-toget».
Knut Perander fikk jobben med å lede gruppa som ble flyttet til Nordland.  Men nå har han fått ny jobb, som leder av Midnight Sun Marathon i Tromsø.

Dette er jobben

Innovasjon Norge omtaler reiselivsgruppe-lederjobben som en som skal lede arbeidet med å utvikle reiselivsnæringene i mer lønnsom og bærekraftig retning.
«Sammen med dine kolleger i ledergruppen i reiselivsavdelingen, skal du ta strategiske valg for å videreutvikle innsatsen og tjenestene våre slik at vi kan utføre oppdraget vårt med høy effekt», skriver Innovasjon Norge i denne utlysningsteksten.

Her er søkerne

See this content in the original post

Om The Travel Inspector:

Thetravelinspector.no har ingen betalte artikler eller lenker. Opplever du uønskede eller falske annonser på thetravelinspector.no? Send meg gjerne en beskjed og legg ved lenken til annonsen, slik at den kan fjernes fra nettsiden.

Om Odd Roar Lange:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene mine på instagram her.
Har du en kommentar eller et tips, så kan du sende det her.