THE TRAVEL INSPECTOR

View Original

Det er klart for nye historier: «Moldejazz sett fra rom 453»

Følg med: Det klart for nye eventyr og opplevelser

See this content in the original post

(ODD ROAR LANGE): Du kan justerere kalenderen din etter Molde International Jazzfestival. Uke 29, hver eneste sommer pyntes Rosenes by til musikalsk fest i parker, konsertlokaler, klubber, gater, hytter og hus. Det er uka da utflyttede moldensere reiser hjem - det kalles alltid hjem - og da tilreisende nye og gjenbesøkende turister opplever Molde fra sin beste side. Da tenker ikke nødvendigvis på været siden dét kan være lunefullt også sommerstid på Nordvestlandet.

Utsikt fra Moldes tak, byfjellet Varden. Foto: Odd Roar Lange

Men hvem bryr seg egentlig om dét når det er sommerfest en hel uke til ende. Følger du meg på Facebook så fikk du kanskje med deg hverdagsøyeblikkene sett fra rom 453 på legendariske Alexandra Hotell i fjor. Hvis du ikke følger eller ikke fikk det det med deg, så er det en ny sjanse i år. Eller du kan lese mer her på Thetravelinspector.no
Onsdag morgen 17. juli sjekker vi igjen inn på festivalhotellet og hvor vi som vanlig har leid favorittrommet 453. Med strålende utsikt mot Storgata, Storkaia, Moldeholmene, fjorden og Romsdalsfjella. Og selvsagt ypperlig plassert for alle konserter i Alexandraparken.

Det er folkeliv i Storgata i Molde i uke 29. Ganske mye mer liv enn ellers i året. Foto: Odd Roar Lange

Vi skal få med oss hele festen, folket og livet. Konserter, gatelivet, restaurantene, fotballkampen på Aker stadion, treffe familie, venner og mange, mange andre. Og alt dette blir til historiene «Moldejazz sett fra rom 453«

See this content in the original post

Om The Travel Inspector:

Thetravelinspector.no har ingen betalte artikler eller lenker. Opplever du uønskede eller falske annonser på thetravelinspector.no? Send meg gjerne en beskjed og legg ved lenken til annonsen, slik at den kan fjernes fra nettsiden.

Om Odd Roar Lange:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene mine på instagram her.
Har du en kommentar eller et tips, så kan du sende det her.