THE TRAVEL INSPECTOR

View Original

Nå kan du oppleve et Under

Slik får du bord ved den berømte restauranten

Er du klar for å oppleve et gastronomisk under på Sørlandet? Foto: Odd Roar Lange

See this content in the original post

(ODD ROAR LANGE): En ellevill idé, kloke hoder, en solid porsjon pågangsmot og et jevnlig dryss av tålmodighet. Dette er hovedingrediensene i oppskriften bak restaurant Under. En restaurant som har skapt varige minner for dem som har besøkt den, og som skaper drømmer for mange av dem som håper å komme dit.

La oss først avlive en myte: Det er ikke smekkfullt på under i månedsvis fremover.

Foto: Odd Roar Lange

Det dukker stadig opp enkelte muligheter dersom man kan være litt fleksibel. Det gjelder både kvelder der det er enkeltbord ledig, eller når det kommer avbestillinger som nye gjester kan benytte seg av.
La deg derfor ikke skremme av at du hører at det er er utsolgt i månedsvis fremover.

Hotellet, som eies av Stig og Gaute Ubostad. ligger like ved Lindesnes havhotell på Båly ved Spangereid, ca 15 minutters kjøring fra Norges sydlingste punkt - Lindesnes.
Her åpnet Europas første undervannsrestaurant 20. mars 2019 og rakk å holde åpent i ett år før koronapandemien traff Norge.

Foto: Odd Roar Lange

Men nå er det full rulle i restaurant Under, som er tegnet av Snøhetta. I tillegg til å være omkranset av sjøstjerner og levende dyreliv under og over vann så har restaurant Under en stjerne i Guide Michelin.
Kjøkkensjef Nicolai Ellitsgaard Pedersen og hans medarbeidere skaper mirakler når de tilbereder en inntil 18 retters meny på det om omtales som gourmetmaraton.

Vannskillet. Foto: Odd Roar Lange

Slik skaffer du deg bord:
Først av alt, ta direktekontakt til restauranten for å høre hvilke muligheter som åpner seg de neste dagene og ukene.

Dernest: få med deg at booking for 2022-sesongen starter 1. august 2021. Du bestiller bord via denne nettsiden.
Vær klar over at du må betale 1000 kroner per person når du reserverer bord. Dersom du avbestiller innen to måneder før besøket får du depositumet tilbake, dersom du senere avbestiller mellom to måneder og to uker før besøke får du 50 prosent tilbake, og dersom du avbestiller senere enn to uker før besøket vil depositumet være tapt.
Frem til 1. april 2022 koster det kr 2250 per person pluss vinpakke eller juicepakke. Fra 1. april 2022 stiger prisen til 2450 per person.

Utsikt mot restaurant Under fra Lindesnes Havhotell. Foto: Odd Roar Lange

See this content in the original post