THE TRAVEL INSPECTOR

View Original

Middag hos Seaport - mens sola gΓ₯r ned over Oslo

Gode middager fortjener gode solnedganger

Like ved restauranten kommer padlerne forbi. Foto: Odd Roar Lange

See this content in the original post

(ODD ROAR LANGE): Sommeren er for alvor på plass. Og etter månedsvis med stengte serveringssteder i Oslo er det endelig hundrevis av steder som igjen serverer sommermat og -drikke i hovedstaden.
En av de populære områdene er Sørenga - hvor restauranter og serveringssteder ligger på rekke og rad.

Sea Port

Restaurant Seaport er en av disse. Med 120 sitterplasser ute (40 oppvarmet på kjølige dager) er stedet blitt populært for sommergjester. Og med utsikt mot vest, danskebåten og solnedgangen er det forståelig at mange vil ha sitteplass ute.
Det er imidlertid ikke sikkert at du får det, selv om du bestiller det via nettsiden til Sea Port. Vi endte opp med bord inne.

Lang ventetid

Menyen er innholdsrik men oversiktlig, og vi endte opp med meze (ni små retter) og en pizza.
«Vi har mye folk, og dere må regne med ca 20 minutters venting på maten», opplyste servitøren.
De 20 minuttene skulle bli til godt over timen.
Men når den først kom, og med observante servitører som sørget for etterfylling av godt drikke underveis, så ble opplevelsen alt i alt god.
Vi snakker ikke om noen gourmetopplevelse. Men det er kanskje ikke lett å lande en slik på en travel og solrik sommerkveld.
Totalregning for tre personer (tre middager, to flasker vin og en øl = ca 2200 kroner).

Rating av Seaport (der 7 er toppscore)

Meny: πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Prisnivå: πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Service: πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Miljø: πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Totalopplevelse: πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Hva med et badstubad fΓΈr eller etter middagen? Foto: Odd Roar Lange

See this content in the original post